Geplaatst op

| Het begon met behoorlijk wat Webshop Stress |

Ik zit op de bank met twee telefoons bij de hand, laptop op schoot, checken, testen, is alles ingevuld, kloppen de foto’s, is de mobiele view net zo goed als de laptop view, kloppen de teksten, geen spelfouten, klopt de voorraad, werken de buttons/links, zijn alle afmetingen ingevoerd..

Check check dubbel check!
Vorige week schoot er 2 seconde (en gelukkig maar echt 2 seconde) even door mijn hoofd TESSSS WAAR BEGIN JE WEER AANNNNN!?!? Na al die avonden en weekenden doorwerken, weinig slaap, weinig gezelligheid, feestjes en avondjes samen met vrienden afgezegd. Why?! En gelijk dacht ik, OMDAT IK DIT WIL!!

En nu het bijna ready is en ik kijk wat er allemaal staat en hoe mega enthousiast iedereen al is, hoe iedereen me support en alle lieve berichten!! Dank jullie wel hiervoor!! Je zegt het misschien niet snel tegen jezelf, maar hé ik ben hier best wel trots op hoor! Wat ben ik blij met het resultaat. En ja tuurlijk er kunnen nog een aantal puntjes op de i en ik loop volgende week vast tegen van alles aan, maar hé niks wat niet opgelost kan worden denk ik dan maar.

We gaan maandag avond gewoon LIVE!
Ik kan niet wachten om jullie alles te laten zien! Er is ook nog zoveel onderweg. Dus de komende weken wordt de webshop constant aangevuld met nieuwe voorraad en ook met nieuwe items! In Marrakech hebben we namelijk samen met Zaroosta leuke gesprekken gevoerd met de mannen en vrouwen achter de Marokkaanse producten. Welke mogelijkheden zijn er? Wat voor customize items kunnen we maken? And stay tuned! Want woensdag 18-12 gaat er weer een mooie collectie op de vracht!! YesYesYessssss

Oké, ik ga nu even wat krachtvoer naar binnen werken en vanavond nog volop aan de slag! Onwijs leuk dat je mijn Webshop hebt gevonden. En als er dingen zijn waar ik bij kan helpen, bepaalde wensen die je hebt qua interieuritems? Of misschien wel tips voor mij, voor de webshop of items waarvan jij denkt Tesss! Dit is een prachtige toevoeging voor je Webshop? Let me know!!

Liefs Tess