DIA’s STUDIO & VERHUUR

DIA’s STUDIO – FOTOSHOOT LOCATIE
DIA Living stelt haar prachtige showroom beschikbaar om te huren als fotoshoot locatie. Wil jij jouw nieuwe collectie goed tot z’n recht laten komen in een unieke setting? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook hebben wij één lege ruimte beschikbaar die je zelf kan inrichten met alle aanwezige attributen en producten om zo je eigen setting samen te stellen!
2uur: €175,- excl. BTW
4uur: €300,- excl. BTW
6uur: €450,- excl. BTW
8uur: €600,- excl. BTW

Plaats uw reservering of stel uw vragen via info@dialiving.nl

DIA’s VERHUUREVENT COLLECTIE
DIA Living biedt een deel van haar collectie aan ter verhuur voor Evenementen. Wil jij jouw feestelijke gelegenheid stijlen met Marokkaanse producten, vraag bij ons vrijblijvend de prijslijst op via info@dialiving.nl of via whatsapp: 06-38749689.

DIA’s EVENT STYLING
In samenwerking met The Event Lab transformeren wij jouw bruiloft, babyshower, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid in een Marokkaans of Bohemian sprookje! Door krachten te bundelen ontstaan letterlijk de mooiste creaties en daar zijn we meer dan trots op!
Vraag vrijblijvend de pakketprijzen op via info@dialiving.nl of via whatsapp: 06-38749689.

DIA’s SAMENWERKING – THE.EVENT.LAB
Heb je behoefte aan een stapje meer, volledige ontzorging, next level eventinrichting of heb je interesse in een ander thema, dan raad ik je met alle liefde en alle vertrouwen aan om contact op te nemen met de eigenaresse van The Event Lab.
May is een getalenteerde dame die dedicated voor je klaar staat om samen met jou, jouw feestelijke gelegenheid om te toveren tot het perfecte eindresultaat.
Neem vrijblijvend contact op via Instagram: The.Event.Lab


AND ONE TO BE VERY PROUD OF! TEAMWORK MET 6 PARTIJEN! #GOALS!