DIA’s STUDIO & VERHUUR

DIA’s STUDIO – FOTOSHOOT LOCATIE
DIA Living stelt haar prachtige showroom beschikbaar om te huren als fotoshoot locatie. Wil jij jouw nieuwe collectie goed tot z’n recht laten komen in een unieke setting? Of op zoek naar een locatie voor een brandshoot? Of gewoon jezelf of je gezin op de foto? Dan ben je bij ons, met maar liefst 3 shootsettings, aan het juiste adres. Én, mag je gebruik maken van de DIA Living collectie (voorafgaand besproken). De ruimte is te huren voor zowel particuliere als zakelijke shoots! Locatie: Tiel.
2uur: €195,- excl. BTW
4uur: €295,- excl. BTW
6uur: €395,- excl. BTW
8uur: €495,- excl. BTW

Plaats uw reservering of stel uw vragen via info@dialiving.nl
2 nieuwe studio lampen staan voor je klaar!DIA’s VERHUUREVENT COLLECTIE
DIA Living biedt een deel van haar collectie aan ter verhuur voor Evenementen. Wil jij jouw feestelijke gelegenheid stijlen met Marokkaanse producten, neem contact op via info@dialiving.nl of via whatsapp: 06-38749689.

DIA’s EVENT STYLING
In samenwerking met The Event Lab transformeren wij jouw bruiloft, babyshower, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid in een Marokkaans of Bohemian sprookje! Door krachten te bundelen ontstaan letterlijk de mooiste creaties en daar zijn we meer dan trots op! Neem contact met ons op via info@dialiving.nl of via whatsapp: 06-38749689.


AND ONE TO BE VERY PROUD OF! TEAMWORK MET 6 PARTIJEN! #GOALS!